28.11.07

OBS: Bizzen er flyttet

Siden 1. november sidste år har min blog været tilknyttet Berlingskes business.dk, hvor man netop har fået en god blogplatform på plads. Den er baseret på Wordpress. Bizzen er "eksporteret" til business.dk i dag, og den findes fremover på:

http://bizzen.blogs.business.dk/

Abonnerer du på RSS-feed skal det altså ændres, hvis du vil holde ved. Adressen er godt nok flyttet, men lyden er den samme:-)


Værktøjet Blogger har tjent mig rigtig godt, og jeg beholder min mere private blog, Toften, på den platform.

Jeg må dog sige, at alle de gode ord, jeg har hørt igennem tiden om Wordpress som blogværktøj stemmer. Mit nye projekt "Nærmest lykkelig i nørdland" er jo oprettet på Wordpress (tak til min makker, Annette K. Nielsen), og hvor får man meget ekstra med pr. automatik.

Jeg er især faldet for muligheden for at oprette faneblade (Pages) og for den direkte adgang til besøgsstatistik.

Jeg er også faldet over en mangel, med mindre vi har overset noget. Det er ikke muligt pr. automatik at få videresendt besked om kommentarer til flere mailadresser, og det er jo lidt tumbet, når man er flere om bloggen.

2 kommentarer:

Lars K Jensen sagde ...

Jamen, velkommen til verdens bedste blogsoftware! :-)

Ang. din mangel: Prøv at spørge i forummet her:

http://wordpress.dk/forum/

Der er garanteret en, der kender et plugin, der kan fixe det ;-)

Dorte Toft sagde ...

Tak for det gode råd - det vil jeg prøve.
Løbet ind i nyt problem, men det er næppe generelt. Da jeg var i Blogger (og havde logget ind enten på Gmail eller Blogger) skulle jeg ikke udfylde noget felt, når jeg skrev kommentar, udover kommentaren. Her synes jeg at skulle udfylde - men om det er Berlingske-opsætningen eller generelt ved jeg sgutte.