1.5.06

Gadgetgejl

I dagens klumme på bagsiden af Berlingske Business skriver jeg om mine oplevelser med en lille, smart og lynhurtigt metallic-blå lakeret bærbar pc på min netop afsluttede rejse til Boston. Jeg nævner ikke alle de tekniske forkortelser, ej heller produktnavn.
Måske er jeg galt på den ved at udelade sådanne data, men om to måneder vil den blå jo alligevel være overhalet af en grå eller sort, så ”Who Cares” – så længe den er hurtig nok, har lav nok vægt og batteri til timer nok.
Jeg lægger imidlertid mærke til, at de fleste medier i hvert fald en gang om ugen har en side med gadgets – dimser, såsom MP3-afspillere, mobiler, navigationsudstyr og alskens andet. Og altid ledsaget af alle mulige tekniske detaljer.
”Who Cares”? Prioriteringen tyder på, at alle ”cares". Eller er det blot stof i samme kategori som Soduko eller side 9-pigen?

4 kommentarer:

Bjorn Ruwald sagde ...

Det er vel ikke helt "who cares"... Jeg er fx i markedet for en ultra-portable, og nu ved jeg ikke hvilken en du har testet?

www.lindkold.dk sagde ...

ja, "I do"...det var ikke svar på et giftemål, men mit fokus i din artikel og her blev det ret hurtigt flyttet over på "jamen, hvad er det for en bærbar hun skriver om?".

Jeg går nemlig også både op i batterilevetid og design.

En bærbar må også meget gerne være en blærbar.

Mvh.

Lindkold Webdesign
--

Dorte Toft sagde ...

To kommentarer på Bizzen og en e-mail senere med samme opfordring til at oplyse om fabrikat og model: Det er en Fujitsu Lifebook P7120 i farveversion. Jeg har dog på ingen måde gennemført en "rigtig test" andet end konstant brug under en uges tid. Batteriet har stadig ikke skuffet, men hvis I har opgaver, der kræver fremvisning på en nogenlunde almindelig bærbar-skærm er skærmen for lille. For mig, der bruger den som skrivemaskine, er skærmen dog helt fin.

Trine-Maria Kristensen sagde ...

Absolut vigtigt med mærke og fabrikat og den slags - for jeg har for eksempel en Dell Latitude, som er meget lille (1,1 kg), me som har elendig batteri-levetid - hvilket betyder, at jeg så alligevel altid skal have strømforsyningen med også - og så hjælper det mig jo ikke meget at computeren er lille og nemt kan ligge i dametasken!

Og nu ved jeg så (efter afsløringen) at Fujitsu måske er et alternativ, der er værd at checke ud, når den bærbare skal skiftes ud!