14.6.07

Danfoss har landets bedste it-direktør

Den 42-årige Kenneth Egelund Schmidt, it-direktør hos Danfoss, er valgt til årets bedste it-direktør, eller CIO (Chief Information Officer), som det hedder nu om dage. Det fortæller Computerworld, der har en finger med i spillet.

Min umiddelbare reaktion på udnævnelsen er: Ja, selvfølgelig. Egelund Schmidt, der har en lederuddannelse ved militæret i baggagen, har imponeret mig gang på gang med sin fremsynethed kombineret med den pragmatisme, der er nødvendig for at opretholde en høj stabilitet i den store og komplekse driftsvirkelighed. Han sikrer desuden lynhurtigt, at det altid bliver dem med fingeren mest på pulsen inden for et givent fagområde, der svarer, når jeg spørger. Et eksempel herpå vil fremgå af min klumme på bagsiden af Berlingske Business på mandag.

Juryen, der har kåret Kenneth Egelund Schmidt, præsenterer Computerworld således:
Juryen bag kåringen bestod af Lars Mathiesen, der udover at være direktør for Koncernudvikling og IT hos Nykredit også er formand for Dansk IT og Årets CIO 2006, Peter Schleidt, vicedirektør i Danske Bank, Jens Jørgen Madsen, tidligere koncernchef for Grundfos, Niels Bjørn-Andersen, professor i Informatik ved CBS, Mikael Lindholm, chefredaktør på Computerworld og Per Andersen, administrerende direktør hos analysevirksomheden IDC Nordic.

Ingen kommentarer: