1.10.06

Øget engagement med Berlingske

Mit engagement med Berlingske Tidende udvides i den kommende tid til at omfatte mere end den ugentlige klumme på bagsiden af Berlingske Business plus lidt sporadiske artikler i avisen. Også mit engagement med Ingeniørens hus udvides fra i dag. Mere fra medierne selv på et eller andet tidspunkt.

Jeg vil dog pointere, at jeg stadig er free lance, og at jeg stadig vil havde flere kunder end de to nævnte. Mit skift til free lancer skyldes jo ønsket om i højere grad at kunne arbejde "con amore", altså med ting, der virkelig fænger mig, og Berlingske/Ingeniøren er skam rigtig gode platforme, men ikke til alt:-)

3 kommentarer:

Trine-Maria sagde ...

Jamen tillykke til Berlingske og Ingeniøren :-)

Jeg så jo også at Ingeniøren kommer med et helt nyt medie (ikke som i weblog eller social software, men som i nyt, ældre medie :-) - så man kan ikke just påstå, at der er kedeligt på mediefronten for tiden, hvis man beskæftiger sig med IT og udvikling og nye muligheder på nettet :-)

Dorte Toft sagde ...

Ja, min timing med at gå free lancer kunne netop være faldet heldigere ud:-) Ingeniørens nye Version2? Der er vist fuld fart på for at få satset mindst lige så meget på sociale medier som på de traditionelle netnyheder og avis/magasin på papir. Men der sker vist først for alvor noget i starten af november.

vibeke hjortlund sagde ...

Hvad mon trine-maria mener med 'nyt, ældre medie' og hvad mon udgangspunktet for definitionen er? Vi lancerer først Mediehuset Ingeniørens nye it-satsning - Version2 - i november, så først da får du og resten af verden 'syn for sag'n'. Da vil I blive præsenteret for et medie komplet med community builder, byens bedste blogs fra folk med noget på både hjerne og hjerte, en wiki så englene vil synge samt en allerhulens masse andet godt og - frem for alt - vedkommende. Så kom ikke her :-) Men kom gerne med gode ideer til, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, når vi nu lige om lidt er kommet helt ud over rampen.