6.10.06

Nyhedsavisen bommer på nettet

Klokken er 12.23, og Nyhedsavisens efter sigende banebrydende online-del, er stadig ikke i luften. Desuden er alle henvisninger til, at det vil ske den 6. oktober, altså i dag, blevet fjernet i løbet af de sidste par timer.

Hvad sker der mon? På avisen.dk findes kun den vante henvisning til en masse blogs, plus et foto, der skal lede folk hen til en artikel/videostump om Dansk Folkeparti og Muhammed.

Det tyder på, at der er tale om det klassiske problem for nye opreklamerede websteder. De bryder simpelthen sammen under belastningen. Den forudgående belastningstest har ikke været professionel udført. Men altså, det er blot et gæt.

Men jeg kan hos andre medier læse udsagn fra Nyhedsavisen om, at alt skam er planlagt. At der jo er skabt et formidabelt samspil om Muhammed-historien mellem papiravis og den tilsvarende på online. Man vil ikke tage opmærksomheden væk med alt det andet nyt på online. Af en debat på Business.dk fremgår dog fra en læser, at det med lodder og trisser var lykkedes at komme ind på avisens nye web-sted, og at skærmbilledet var domineret af historier om børn og børn og børn. Plus Muhammed og Dansk Folkeparti. Hvis det repræsenterer nyskabelse, er jeg dronningen af Saba. Nå, nu dømmer jeg for hurtigt. Har ikke fået papiravisen.

PS: Tjek nedenstående historie om den islandsk finansierede gratis-avis' onlinesatsning. Investoren Morten Lund er involveret.

2 kommentarer:

Morten Lund sagde ...

Igen - Tak for interessen.Det blev en MEGET hård fødsel - og der er stadig lidt endnu. Men 23.58 kom den nuværende site op (noget skrapet) - og selvom den ikke har alle de fundtioner vi gik efter at få med fra starten - så er det fed informations arkitektur og noget af et teknisk mesterstykke i integration. Og herfra kommer der dag for dag nye features.

Dette er ikke en glorifisenrende bortforklaring - blot en konstatering af at timmingen altid er svær med alle de ubekendte der er i it - og et lille offentligt rap over mine egne fingre.

Dorte Toft sagde ...

Jovist.... der er mange "ubekendte" i it, og så var det jo et Big Bang med avisen.dk. Modigt forsøgt.
Var i øvrigt på Blogforum (omkring 60 bloggere mødtes på Islands Brygges Kulturhus).... men undrede mig en smule over, at der ikke syntes at være nogen bloggere fra Nyhedsavisen, selv om der jo er etableret en hel "hær" af bloggere. Og hvor er bloggene i øvrigt forsvundet hen på avisen.dk:-) Dorte