7.12.06

Kunøe sælger ud af Ementor

Så lykkedes det for Ib Kunøe at få solgt en del af sit "overflødige" Ementor, der ved hans eget opkøb i februar blev lænset for de eftertragtede systemintegratorer, som hans TopNordic havde brug for. Ementors Oracle-konsulenter - 16 styk - "sælges" til det succesrige Oraclehus Consit, der dermed har i alt 40 af arten i hus.

Jeg har tidligere skrevet her om, hvorledes Ementor blev tappet for nogle af Danmarks dyreste konsulenter, SAP-konsulenterne. Der har været en sand exodus fra firmaet.

Tilføjelse kl. 16.45: Jeg havde kun fat i halen. Ementor lukker og slukker.

Kunøe har solgt en endnu større del af Ementor til selskabet Traen, der især er kendt som leverandør af sags- og dokumenthåndteringssystemer til det offentlige. Traen overtager 85 medarbejdere, der beskæftiger med med udvikling, divisionen System Development & Integration. Den beskæftiger sig især med Microsoft-udvikling og står for en omsætning på over 80 mio. kroner.

Resterne af SAP-afdelingen går til IBM. Og det vil så vel sige, at hermed overtager IBM ansvaret for ATP-opgaven, der vel var den eneste store tilbageværende.

Pressemeddelelsen om udsalget ses her.

Ingen kommentarer: