19.7.07

Smed pc’en ud af vinduet

En tysker blev så sur på sin pc, at han smed den ud af vinduet fra lejlighedskomplekset, hvor han bor. Han mødte imidlertid sympati, fra politifolkene, da de mødte frem. ”Hvem har ikke haft lyst til det”, lød deres kommentar. Manden blev kun anmodet om at rydde op efter sig.

Det er nyhedstjenesten The Register, der citerer historien fra en Hannover-avis. Og morskaben stiger, når man læser de kommentarer, som Register-læserne har føjet på.

”Vi ved alle, at det er Bill’s skyld”, skriver en, og andre kigger også i retning af Microsoft.

”He opened a Window and it promptly crashed.”, lyder det.

Flere var overbeviste om, at raseriet måtte skyldes det nye Windows-styresystem, Vista.

Andre antydede, at det var i frustration over at have svigermoderen på besøg. Han valgte blot at smide pc’en ud i stedet for hende.

Og så var der denne udlægning: ”All he did was take his Linux friends advice of 'time to throw out Windows'. Either that or he had porn on the screen when his mum walked in. What else could he do?Actually, maybe he was trying to send an email.”

Og så er der ham, der i en rablende lang sætning, fastslår at computeren slap for let. Tyskeren burde i stedet have tortureret computeren:-)

Nationalitetsforskelle nævnes også: "Of course if it had happened in England the chap would probably be locked up now awaiting investigation for terrorism - having caused an explosion- and the tabloids would be having a feild day describing the neighbourhood as in SHOCK, or PANICING, whilst living in TERROR at the HORROR they now feel regarding falling consumer electronics.
P.S. Was it just the computer case he threw out? I have visions of a real Blue-screen-of-death decending from the skies and landing on some hapless passerby."

Og hvornår havde du sidst lyst til at smide din computer ud af vinduet?

11 kommentarer:

Henrik Abel Larsen sagde ...

Én ting er helt sikkert - det var ikke en Mac :-)

Anonym sagde ...

På mit arbejde havde man på et tidspunkt en defekt PC, som blev brugt til at smide ud af vinduet, når folk kom op i det røde felt.

Det burde alle firmaer have. Men det går nok ikke at smide den ud, med mindre det er fra stueetagen.

/Margit

Dorte Toft sagde ...

@Henrik. Mac-brugere smider nok hellere svigermor ud af vinduet. Konen måske også:-)

@Margit. Glimrende idé. Dem i stueetagen bør måske forsynes med en lægtehammer til at afreagere med:-)

Anonym sagde ...

En nærtstående journalist har netop fortalt en historie om en anden journalist, der blev så gal i skralden, at han smed skrivemaskinen ud ad vinduet.

-Ja, det en del år siden, så det er ikke en ny foreteelse.

/Margit

kimblim sagde ...

Sjovt at historien automatisk bliver omskrevet til at det var pga. Windows, når der som sidste sætning i artiklen står at hverken operativsystem eller pc-mærke er kendt. Det kunne med andre ord sagtens have været en mac hvor keyboardet manglede bogstaver eller batteriet blev for varmt. Eller en linux der ikke kunne køre photoshop...

Preben S. sagde ...

Fustrationer er ikke forbeholdt Windows brugere.
Faktisk fandtes der hjælpemidler til 'Mac fustrationer' helt tilbage fra den første Mac i 1984. Til at aflede de negative energier kunne man nemlig den gang investere i en 'Smack-a-Mac' (http://www.bearspicnic.org/smack-a-mac/index.html) så det ikke gik ud over den dyrebare Mac.

trolden sagde ...

Personligt hørt som hotline medarbejder.
Far ringer og hører hvor han kan få sin PC repareret, som var alvorligt skadet. Jeg spørger hvad der er sket?
Faren replikerede at PC'en havde vundet over has søn i et spil og han var en dårlig taber.
Der er mange måder at blive gal på sådan en tingest ;-)

Frans Meyer sagde ...

Det var helt sikkert ikke en Mac...

Så var brugeren nemlig selv hoppet ud af vinduet...

Overbevist om, at det var ham selv det var fejlen, idet en Mac jo aldrig fejler... :-)

Frans

Dorte Toft sagde ...

Fornøjelig tråd, denne her. Burde have de seneste kommentarer fremme på forsiden, men det tillader Blogger jo ikke, og ja... det er amatøragtigt, at jeg stadig er på Blogger, men jeg bruger jo tiden på at SKRIVE:-)

Anonym sagde ...

En ting er helt sikkert - jeg ville have smidt min Mac Powerbook ud af vinduet hvis det ikke var fordi jeg vidste hvor meget jeg havde betalt for den - men nu blev makværket endelig solgt - og sorgene med Macs "KERNEL PANIC" over! Forever!

Bye mac!

Henrik Abel Larsen sagde ...

Jeg har før været PC bruger, og har i den tid knækket flere tastaturer og smadret mus - dette er aldrig sket med min Mac.

...og ang. Kernel fejlen på en Mac, så er det en hardware fejl som maskinen bare skal sendes til rep. for at få fixet.....det er ikke en bug eller noget der skulle kunne skabe frustration - bare lige en tur på værkstedet så er den fixet!